Emmy-nomineringar 2017

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

13 juli 2017 | 20:35

Alla kan inte få en Emmy - här är de som snuvades på chansen

2017 års nomineringar är ute, men vad vore en prisgala utan förlorare. Här är åtta besvikna serier och skådespelare som inte längre kan vinna en Emmy.
Idag presenterades de nominerade i Emmy-galan 2017. Medan det gick utmärkt för "Westworld", "Stranger Things" och "Feud: Bette and Joan", var det andra hoppfulla namn som dessvärre inte hade akademins stöd i urvalet.
 
 
Stjärnan i "Mr. Robot" gick och vann statyetten för bästa manliga skådespelare förra året, mot alla odds. Han tävlade då mot de me etablerade Bob Odenkirk, Matthew Rhys, liev Schreiber och Kevin Spacey, som alla är nominerade i år igen. Malek får dock gå utan i år.
 
 
I våras kördes den sista säsongen av "Girls" och i år var sista chansen för Dunham att ta hem en till trofé för sin show. Hon van pris för första säsongen 2012, men får inte avsluta med samma lycka.
 
 
Även om man kan tänka sig att talkshowdrottningen vanligtvis får många automatiska röster för att man känner igen hennes namn, ledde inte hennes roll i miniserien "The Immortal Life of Henrietta Lacks" till någon nominering.
 
 
Medan hans program "Tonight Show" inte vann förra året, blev den inte ens nominerad i år. Istället gick det bättre för liknande talkshower med mer politisk vinkling.
 
 
Många hade förhoppningar på att spionserien skulle uppmärksammas mer i år och mycket riktigt fick både Matthew Rhys och Keri Russell nomineringar för sina huvudroller, men serien lämnades utan.
 
 
Serien har nominerats de senaste två åren, men den här gången fick den bita i gräset mot andra komediserier. Tidigare vinnaren Jeffrey Tambor har dock återigen chans på ett pris för sin huvudroll.
 
 
Serien avslutades i år och visst hade det väl varit fint med ett pris. Dessvärre blev serien inte ens nominerad. Carrie Coon har dock chansen att vinna en Emmy för sin huvudroll, men inte i "Leftovers" utan i "Fargo".
 
Prisutdelningen där de lyckliga vinnarna ska utses äger rum den 17 september med Stephen Colbert som värd.
 

Här är de Emmy-nominerade!

 
Vem tycker du förtjänade en nominering som den inte fick?
| 13 juli 2017 20:35 |