Spel

Skribent

Anders Eklöf

29 mars 2023 | 13:30

Actionrökaren "Crime Boss: Rockay City" med Chuck Norris får låga betyg

Det stjärnspäckade actionspelet "Crime Boss: Rockay City" har stora namn, men verkar inte ha mycket annat att bjuda på.
Nyligen släpptes spelet "Crime Boss: Rockay City" till PC (kommer till konsol senare), där du får utföra rån och andra brott i 90-talets Florida med karaktärer spelade av skådisar som Chuck Norris, Michael Madsen, Danny Trejo, Kim Basinger och Danny Glover.
 
Spelet är en förstapersonsskjutare för två selare av Ingame Studios och 505 Games, som på förhand låter som en riktigt actionpackad upplevelse som för tankarna till "The Expendables" eller klassiska actionfilmer från 90-talet.
 
 
"Crime Boss: Rockay City" har dock inte tagits emot särskilt väl, då kritikerna har varit väldigt skeptiska i sina recensioner. På sajten Metacritic har spelet ett samlat betyg på 55 av 100. På Opencritic har det 50 av 100, där endast 20 procent av alla recensenter rekommenderar spelet.
 
"Hela projektet är helt klart en kärleksfull hyllning till 90-talets actionfilmers glansdagar, men det tondöva utförandet missar målet", skriver sajten Inverse i sin recension.
 
Mycket kritik riktas mot föråldrad spelmekanik, dåligt manus och tjatiga banor.
 
"I sitt nuvarande tillstånd känns Crime Boss: Rockay City som en wannabe-kriminell på låg nivå som försöker bli rik snabbt på en gata fylld av multiplayerskjutare som redan gör det bättre, skriver sajten Screen Rant.
 
"Crime Boss: Rockay City" är alltså ute till PC och kommer till Playstation och Xbox senare.
 
Såg du fram emot "Crime Boss: Rockay City"?
| 29 mars 2023 13:30 |