Spel

Skribent

Thomas Linnaeus

14 december 2023 | 16:31

Officiellt! Kreddiga A24 gör film av nervkittlande spelet “Death Stranding”

Kojima vill med filmen skapa ett “Death Stranding”-universum som inte liknar något vi tidigare har sett.
Filmstudion bakom Oscarsvinnaren “Everything Everywhere All At Once” ska göra film av Kojima Productions spel “Death Stranding”, rapporterar IGN. Designern bakom äventyret, Hideo Kojima, har uttalat sig om den kommande filmen:
 
- A24 kom till den här världen för ungefär 10 år sedan och deras närvaro är unik inom branschen. Filmerna de levererar är av hög kvalitet och mycket innovativa. Jag är så lockad av deras skapelser att de till och med har inspirerat mitt eget arbete, berättar Kojima.
 
 
“Death Stranding” kom till efter att Hideo Kojima lämnat det japanska spelbolaget Konami. Här spelar vi som Norman Reedus som måste leverera olika paket i en värld som är livsfarlig. Rollistan är stjärnspäckad med bland andra Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Guillermo del Toro och Margaret Qualley i stora roller.
 
- Vi vill inte att publiken bara ska vara fans av spelen, utan att vår film ska vara för alla som älskar film. Vi skapar ett “Death Stranding”-universum som aldrig har setts förut, som endast kan uppnås genom filmmediet, fortsätter Kojima.
 
Tror du att “Death Stranding” kommer fungera som film?
| 14 december 2023 16:31 |