Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

14 oktober 2023 | 16:00

5 skådespelare som extraknäcker på OnlyFans

Alltid undrat vilka skådespelare som finns på plattformen? Nedan listar vi fem namn på skådespelare som du kanske inte visste finns på OnlyFans.
 

1. Carmen Electra

 
Skådespelerskan, tv-personligheten, sångerskan och modellen Carmen Electra har tidigare medverkat i allt från “Scary Movie” till “Starsky & Hutch”, men där tar det inte slut. Utöver en karriär inom film och som modell har skönheten hakat på trenden och finns numera på OnlyFans för den nyfikne. Att prenumerera på hennes kanal är “gratis” men man får slänga in en slant för att låsa upp hennes content. Nyligen berättade hon för Huffpost att den vanligaste frågan hon får på plattformen har med hennes - drum roll - fötter att göra.
 
 

2. Denise Richards (med dotter)

 
Vem minns “Wild Things” med Neve Campbell, Kevin Bacon och Denise Richards? Skådespelerskan och tv-personligheten från kultfilmen finns numera på OnlyFans. 30 dagars prenumeration är gratis, sen kostar det $25 att följa brunettens äventyr. Dottern Sami Sheen (yes, pappan är Charlie Sheen) finns också på OnlyFans; detta med mammas stöd. Dock har mor och dotter hamnat i blåsväder då Richards teasade ett andra samarbete mellan duon. OnlyFans eller OnlyFam? 
 
 

3. Disney-skådisen Dan Benson 

 
Från Disneystjärna till OnlyFans – hur går det till? När Bensons nakenbilder spreds online via en dejtingapp tog rädslan över. Dels på grund av bilderna, men också för att mista jobbet i Disney-serien “Magi på Waverly Place”. Han har berättat för E! News hur hans chef visade sig ha överraskande mycket förståelse för situationen och Benson tog tillfället i akt och debuterade på OnlyFans. Varför inte vända en tråkig händelse till något lukrativt?  
 
 

4. Drea De Matteo från "Sopranos"

 
Hon har varit med i “Desperate Housewives”, “Sons of Anarchy” och “The Sopranos”. Men för Drea De Matteo var det en självklarhet att gå med i OnlyFans när pandemin slog till. Dessutom lyckades hon inte få några jobb på grund av hennes inställning gentemot vaccinet. Hon berättar för Fox News Digital om hur många av hennes jobb inte betalar så mycket om man kan tro och att hon hellre räddar sin familj än att hålla uppe fasaden. En riktig krigare, med andra ord.  
 
 

5. Bella Thorne blev stenrik

 
Med över 25 miljoner följare på Instagram kan man tycka att OnlyFans inte hade varit en nödvändig inkomstkälla - donnan drog in en miljon dollar första dygnet. Under 2021 drog hon in fantastiska $11 miljoner i månaden via OnlyFans. Thorne har kritiserats för att ha scammat sina prenumeranter när hon nekat tillgången till helt nakna bilder. Dessutom har hon kritiserats för att ha tagit jobb ifrån andra, mer utsatta sexarbetare på plattformen som kämpar för att få ihop det.  
| 14 oktober 2023 16:00 |