Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

22 november 2016 | 15:00

4 feta posters som teasar DC-hjältarnas stora crossover

Nästa vecka kommer de fyra avsnitten som korsar DC-seriernas världar.
Det är bara en vecka kvar till den omtalade DC-crossovern bland superhjälteserierna. "The Flash", "Arrow", "Legends of Tomorrow" och "Supergirl" bjuder alla på varsitt avsnitt nästa vecka, där karaktärer från de olika serierna möts i samma berättelse, med den gemensamma titeln "Heroes vs Aliens".

Spana in dessa fyra affischer som sätter tonen för det stora tv-eventet! Placerade bredvid varandra bildar de samtidigt en enda gemensam poster, på samma sätt som de fyra olika crossover-avsnitten tillsammans pusslar ihop en gemensam historia.

Som vi tidigare har skrivit kommer crossover-avsnitten handla om ett hot från teknologiskt avancerade aliens som attackerar Jorden. Vad som är nytt är att dessa aliens, The Dominators, speciella förmåga är att de kan styra andra och därmed löper alla människor en risk att hjärnmanipuleras till att begå onda handlingar.

Avsnitten har amerikansk premiär på måndag den 28 november. Först ut på måndagen är "Supergirl", följt av "The Flash" på tisdag, "Arrow på onsdag" och "Legends of Tomorrow" på torsdag nästa vecka.

Hur ser dina förväntningar ut på de fyra crossover-avsnitten mellan DC-serierna?
| 22 november 2016 15:00 |