Titanics undergång (1958)

3.7
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Den 10:e april 1912 lämnade RMS Titanic hamnen i Southampton för sin jungfruresa. Under sin fjärde natt till sjöss hände det otänkbara, hon sjönk med sina 1500 passagerare och besättning efter att ha kolliderat med ett isberg. Denna Golden Globe-belönade film återger det drama, hjältemod och skräck som utspelades natten då det osänkbara skeppet sjönk.
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
3.7 av 15 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
11015
Jag vet att det är så att man inte hade särskilt bra specialeffekter men när man får se isberget och båten från avstånd så kan man inte låta bli att skratta, det är fantastiskt vad dåligt gjort det är i förhållande till vad vi har för utrustning i dagens filmindustri1
11015
Bör väl kanske tillägga att jag älskade att den fokuserade på allting runtomkring självaste båten och inte på love-storyn!
Mats
Asch inte. Det är bara naivt att tro att allt som är producerat före 1980 är mästerverk. Undermåliga filmer fanns även förr, gott om dem också. Mycket tack vare att man experimenterade mycket eftersom det inte fanns några ramar och bevis för vad som funkade. Det är det som intressant när man ser en gammal film, att man se hur man har testat sig fram.
Visa fler (4)

Veckans populära filmer

Visa fler