The Phantom (2010)

1.3
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
SyFy Channels fyra timmar långa miniserie om den vandrande vålnaden.
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
1.3 av 3 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Emeric Carlsson
Lite Fantomen, lite action, lite thriller, lite drama. Lite ALLT (bortsett från Ryan Carnes ansikte som blir ganska tråkigt i längden).

The Phantom är en god idé som HADE kunnat bli bra, med rätt regissör och rätt val huvudroll. Visserligen hade alla skådespelare kunnat bytas ut, då ingen av de imponerar, men Ryan Carnes prestation gillade jag inte alls.

Något vanligt med en tv-serie är stundtals rostiga dialoger och även ett flertal fel i manuset, det här var inget undantag. Något annat att störa sig på, i alla fall för Fantomen-fansen (som jag), är att Guran varken är en man eller pygmé (just precis, "han" är en kvinna och "han" är lång, nästan längre än Carnes) och den otroligt fula dräkten med en massa uppgraderingar. Visserligen passade inte den förra på tv-skärmen, men det här var då banne mig störtlöjligt!

Nej, The Phantom hade passat som en längre tv-serie. Möjligtvis 13 avsnitt på 45 minuter, 2 avsnitt på 90 minuter är på tok för kort och ihopklämt. Om sätter 13 avsnitt för en uppföljare, för det öppnade sig för en, skulle jag nog vara lite peppad.

Det fungerar som kvällsunderhållning och själv tycker jag faktiskt att den är bättre än första FA-filmen från 90-talet. En svag tvåa får det dock bli.

Veckans populära filmer

Visa fler