Shutter (2004)

3.1
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
När fotografen Tun och hans flickvän Jane krockar med en kvinnapå väg hem från en fest beslutar de sig för att smita från olycksplatsen. Strax efter upptäcker Tun ett suddigt kvinnoansikte i bakgrunden på flera av sina fotografier som inte fanns med när han tog bilderna.

Samtidigt plågas han av allt otäckare mardrömmar och snart förvandlas även hans vakna timmar till en skräckfylld upplevelse. Sakta men säkert uppdagas ett samband mellan den ystiska kvinnan och Tuns eget förflutna, men kommer han hinna lösa mysteriet innan det är för sent?
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Filip Stolpe
Den bästa thailändska skräckisen på marknaden. Mästerverk vore att ta i, men slår de flesta ur ett internationellt perspektiv. Läskig på riktigt. 4/5
AntonKane
Lyckad konceptIdé men vars utförande är otroligt tunt som borde fått fler nyanser genom betydligt mer karaktärsfördjupning och möjligen ett dominant sidospår. Dessvärre blir filmen i flertalet scener relativt oengagerande och de enda obehagliga scenerna anser jag vara dom i finalen där bitarna faktiskt läggs på plats hyfsat elegant.
2/5.
JL
Det hoppas jag verkligen. Annars finner jag inga ord.
Visa fler (4)

Veckans populära filmer

Visa fler