Men Behind the Sun (1988)

2.0
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Japanska trupper samlar kinesiska och ryska krigsfångar och tar dem till en plats som kallas för Squadron 731, där de torteras och experimenteras med för att testa nya biologiska vapen.
Visa hela synopsis
Regissör
Huvudrollsinnehavare

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
2.0 av 3 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Wugllabang
Våldet bör vara befogat och ha någon sorts dramatisk och berörande effekt enligt mig, annars blir det mest white noise och utfyllnad. Men ja jag gillar annorlunda filmer med intensivt och krävande innehåll och att döma av IMDb:s recensioner och forum så är detta en film med liknande attribut. Det kanske blir en titt i framtiden trots allt.
Wugllabang
Really? Har hört mycket om denna och framförallt om hur äcklig och obehaglig den är, men för mig så lockar inte något avsevärt då tortyrfilmer som denna oftast tråkar ut mig något fruktansvärt. Filmer som August underground och Guinea pig var så jävla tråkiga och urbota meningslösa och hjärndöda att jag inte orkade se mer än 15 av någon av dem. Underarbetad och knappt existerande "story"  med effektsökeri som ej berör. Blir lite nyfiken på exakt vad det är du tror jag skulle gilla med denna filmen egentligen?

Vet att jag gillar lite crazy shit men fullbordad psykopat är jag inte riktigt(än).

Veckans populära filmer

Visa fler