Following (1999)

3.3
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Bill följer efter människor och observerar dem. En dag konfronteras han av Cobb, en inbrottstjuv som tar Bill under sina vingar och lär honom inbrottskonstens alla regler. De bryter sig in i en kvinnas lägenhet och snart är Bill involverad i kvinnans liv.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Wugllabang
Nolan är ju en av tidernas bästa filmskapare så förväntningarna på hans debutfilm är ju såklart skyhöga, dock infrias dom inte riktigt. "Following" är en briljant konstruerad och uppbyggt film men ett sylvasst manus. Filmen i sin helhet lämnar mig dock relativt oberörd och det finns ingen större substans att greppa. Dcok så är den riktigt smart, snygg, och välgjord. Stark trea.
holymakarony
Helt otroligt! Man förväntar sig precis som N10 skriver en ganska originell kriminalare. Men så fel man kan ha när man ser Nolans filmer. Den utvecklar sig till ett suveränt "mindfuck" tvisterna avlöser varandra och håller mästarklass rakt igenom. Skådespelarna är riktigt bra och storyn förs fram perfekt. Jag har hållt Inception som min faviorit, men den här är faktiskt nära, helt förbluffad över hur bra den var. Så otroligt genomtänkt in i minsta detalj, allt har en mening och försöker man hitta så kallade "logiska" luckor hittar man inget. Grym var ordet. 5/5
N10
Va? Trodde på en vanlig kriminalare, men fick visst "Memento"(s) lille bror istället!
4/5. Smart och underhållande film. ;)
Visa fler (2)

Veckans populära filmer

Visa fler