1984 (1984)

2.9
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Efter ett kärnvapenkrig är världen indelad i tre stater. London är en av huuvdstäderna och styrs av ett parti som har total kontroll över alla. Filmatisering på George Orwells bok 1984.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Phip
Tyckte den kändes väldigt platt och förstår inte hur man ens kan se den här filmen om man inte har läst boken, man lär ju inte förstå någonting alls. Sen känns den väldigt hoppig och många bra bitar från boken är bortklippta vilket jag inte riktigt förstår varför. Den enda riktigt positiva är att den är helt utomordentligt castat med John Hurt och Richard Burton. 2/5.
Lebowski
Totalt humorbefriad (fast det kanske en dystopi måste vara) och jag sitter helt oengagerad i vad som verkar vara en evighet och försöker tänka gott om filmen; det är Burtons sista film, filmen är byggd på en av världens mest omtalade böcker, Hurt i huvudrollen. Men det hjälper inte, detta är bara så tråkigt att klockorna stannar, och jag känner att jag kunde gjort något bättre de där knappa två timmarna.
Wugllabang
Grotesk och deprimerande historia som aldrig riktigt lyckas engagera. John Hurt briljerar dock som vanligt. En stark tvåa.
Visa fler (1)

Veckans populära filmer

Visa fler