Film

Skribent

Alexander Kardelo

8 december 2020 | 08:05

Ytterligare sju "Kingsman"-filmer planeras

Filmbolaget har stora planer för Matthew Vaughns action-franchise.
Filmbolaget Marv har storslagna planer för Matthew Vaughns actionpackade franchise "Kingsman". Enligt VD:n Zygi Kamasa finns det planer för "ungefär sju nya filmer", skriver Deadline.

- Vi vill få företaget att växa och ge ut mer film. Vi har en "Kingsman"-serie på gång och det finns två-tre andra franchiser som är under utveckling vid sidan av "Kingsmans" värld, säger han.

De två första filmerna, underhållande "Kingsman: The Secret Service" och något mindre lyckade "Kingsman: The Golden Circle", har tillsammans spelat in över 800 miljoner dollar på bio.
 
Någon gång våren 2021 släpps prequeln "The King's Man", som berättar om hur den hemliga spion-organisationen en gång startade. Med studions generösa planer kan "Kingsman" bli nästa stora brittiska filmfranchise och en utmanare till James Bond... så länge publiken fortsätter att dyka upp.
 
 
Det här påminner mig om när Guy Ritchie planerade hela sex filmer om Kung Arthur. Som bekant blev det bara en (och den floppade på bio). Vad sägs om att ta en film i taget och fokusera på att göra den bra?
| 8 december 2020 08:05 |