Film

Skribent

Viktor Eriksson

9 februari 2024 | 18:30

Warner Bros. “Gråben”-film kan raderas för alltid

Filmstudion uppges ha beslutat att inte sälja filmen till någon annan distributör. Warner Bros. själva har inte kommenterat uppgifterna.
Under 2022 spelade John Cena, Will Forte och Lana Condor in filmen “Coyote vs. Acme” om den populära Looney Tunes-karaktären Gråben. Filmen var ursprungligen tänkt att släppas under juli 2023 innan dess att Warner Bros. istället valde att lägga den på hyllan för att kunna göra en skatteavskrivning på cirka 35 miljoner dollar, motsvarande över 366 miljoner kronor.
 
Detta fick stor uppmärksamhet och gjorde många filmfans upprörda varpå Warner Bros. bestämde sig för att se om någon annan distributör ville köpa filmen. Enligt en ny rapport från The Wrap verkar Warner Bros. nu beslutat sig för att sluta leta efter en distributör.
 
Filmbolaget uppges ha fått “generösa erbjudanden” från både Netflix, Amazon och Paramount, men dessa var inte tillräckliga. Warner Bros. ska velat ha åtminstone 75 miljoner dollar för filmen.
 
Det är just nu oklart vad som kommer hända med "Coyote vs. Acme" men en källa till The Wrap tror att Warner Bros. aldrig kommer säga att de inte hittat en köpare till filmen utan hellre radera den för alltid. Warner Bros. själva har inte kommenterat uppgifterna.
| 9 februari 2024 18:30 |