Film

Skribent

Mats Karlsson

30 maj 2012 | 11:01

Vad händer med Batman i "The Dark Knight Rises"?

Manusförfattaren David Goyer antyder att slutscenen kommer att bli känslosam.

Det är många som undrar vad som kommer att hända med Batman i "The Dark Knight Rises" och en av dem som sitter inne med svaren är David Goyer, en av filmens manusförfattare. Goyer antyder lite vagt i en intervju med Empire om vad vi har att förvänta oss i filmens känslosamma slutscen.

Allt började när David Goyer och Christopher Nolan tog en lunch tillsammans strax efter premiären av "The Dark Knight". De bollade idéer för sista filmen som skulle bli den stora avslutningen på Batman-trilogin. En av sakerna de diskuterade om var slutscenen i "The Dark Knight Rises".

- Slutscenen i "The Dark Knight Rises" är samma scen vi diskuterade under den lunchen. Den är fortfarande helt oförändrad. Vi visste båda att vi hade något speciellt på gång. Jag måste få berätta säga att nu när man har sett det färdiga resultatet, så fick jag en klump i halsen, säger Goyer till Empire.

Huruvida vad som fick Goyer ur balans återstår att se. Kan det möjligtvis vara Batmans död Goyer antyder om eller kan det vara att Catwoman faktiskt bestämmer sig för att strippa? Den 25 juli får vi svaret!

| 30 maj 2012 11:01 |