TRAILER

Skribent

MovieZine

16 augusti 2023 | 16:55

Trailerpremiär: “Scott Pilgrim” i animeformat

Edgar Wrights kultklassiker “Scott Pilgrim vs the World” från 2010 har nu gått och blivit en animerad serie. Resultatet ser vi på Netflix i november.
Den mix av metahumor, rockmusik och datorspelsreferenser som kännetecknar Edgar Wrights “Scott Pilgrim vs the World” återvänder nu i den animerade serien “Scott Pilgrim Takes Off”. Serien är producerad av Edgar Wright, och görs av Netflix. 
 
För manus står Bryan Lee O’Malley, skaparen av serietidningarna om Scott Pilgrim, en nördig ung musiker och allmän loser, som förälskar sig i den mystiska Ramona Flowers och måste besegra hennes sju ondskefulla ex för att kunna dejta henne.
 
Det är inte heller endast Edgar Wright som återvänder till Scott Pilgrim. Även skådespelarna från “Scott Pilgrim vs the World” repriserar sina roller i den nya serien, vilket innebär en imponerande rollista: Michael Cera (“Barbie”), Mary Elizabeth Winstead (“Fargo” och kommande “Ahsoka”), Aubrey Plaza (“White Lotus”), Kieran Culkin (“Succession”), Anna Kendrick (“Pitch Perfect”), Jason Schwartzman (“Spider-Man: Across the Spider-Verse”), Chris Evans (Captain America) och Brie Larson (“Captain Marvel”) är bland de många ansikten som syns i filmen och kommer göra sina röster hörda i serien.
 
Fans av Scott Pilgrim behöver tack och lov inte vänta så länge på serien: den 17 november är det premiär hos Netflix. Tills dess kan man njuta av den färska trailern: 
 
 
Alexander Svensson
 
Kommer du sitta bänkad och kolla på “Scott Pilgrim Takes Off” i november?
| 16 augusti 2023 16:55 |