Film

Skribent

Alexander Svensson

26 januari 2024 | 17:30

Trailer: Zac Efron ljuger fram John Cena i knasiga komedin "Ricky Stanicky"

Regissören bakom "Dum & Dummare" gör en film om hur tre vuxna mäns galna lögn får oväntat liv.
Efter dramat “The Iron Claw” så återvänder Zac Efron nu till komedigenren med filmen “Ricky Stanicky”. Den här gången blir det ett samarbete med John Cena, regisserat av erfarne komediregissören Peter Farrelly, som bland annat ligger bakom “Dum & Dummare”.
 
“Ricky Stanicky” handlar om tre vänner som använder den påhittade kompisen Ricky Stanicky som ursäkt för att dra iväg och hitta på ofog, en vana de fick redan i barndomen. När deras misstänksamma fruar kräver att få träffa den smått legendariske Stanicky blir det dock problem. Lösningen? Att hyra in en väldigt avdankad skådis för att gestalta Stanicky. För det kan väl inte gå fel?
 
Zac Efron gör rollen som en av de tre polarna, tillsammans med Andrew Santino (“Beef”) och Jermaine Fowler (“Coming 2 America”), medan John Cena går bananas i rollen som Rod, skådisen som gestaltar Ricky Stanicky.
 
Trailern, som bjuder på massvis med knasigheter och en John Cena med skämthumöret uppskruvat till max kan ses här nedan. “Ricky Stanicky” har premiär den 7 mars på Amazon Prime Video.
 
| 26 januari 2024 17:30 |