Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

8 december 2020 | 20:20

Trailer: "När lammen tystnar"-fortsättningen släpps i februari

En första teasertrailer avslöjar att CBS-serien "Clarice" får amerikansk premiär i februari.
"Clarice" kommer att utspela sig ett år efter händelserna i "När lammen tystnar" och låter oss följa Clarice Starling när hon återvänder till sitt jobb hos FBI. Rebecca Breeds ("The Originals") kommer att axla huvudrollen som Clarice, i filmversionen från 1991 spelades samma roll av Jodie Foster - som då tampades med Anthony Hopkins i rollen som Dr. Hannibal Lecter.
 
Hannibal, som tidigare fick en egen populär tv-serie ("Hannibal"), verkar däremot inte dyka upp i den nya serien. Men för alla som har sett filmen så är skådespelaren Simon Northwood klar för rollen som Buffalo Bill. Michael Cudlitz, Lucca de Oliveira, Kal Penn, Nick Sandow, Devyn Tyler och Marnee Carpenter dyker också upp i olika roller, medan Jenny Lumet och Alex Kurtzman ("Star Trek") är seriens skapare.
 
 
"Clarice" får premiär den 11 februari på CBS i USA, men det är i nuläget oklart huruvida tv-serien kommer att dyka upp här i Sverige i samband med premiären. 
 

Läs också: Hon får huvudrollen i thrillerserien "Clarice"

 
Tror du att det finns någon chans att serien om "Clarice" blir lika lyckad som "Hannibal"-serien? Kommentera gärna nedan!
| 8 december 2020 20:20 |