Serie

Skribent

Josefine Krischausky

13 mars 2022 | 00:30

Trailer: Mer utflippad action utlovas i nya "The Boys"-säsongen

Amazons galna superhjälteserie återvänder till streamingtjänsten Prime Video i sommar, med åtta nya avsnitt.
Drygt ett och ett halvt år har passerat sedan den senaste säsongsfinalen, men nu börjar vi komma allt närmare de nya avsnitten av Amazons superhjälteserie "The Boys". Som uppladdning har det precis släppts en trailer för den tredje säsongen, och den som väntat på mer skruvad humor, utflippat våld och exploderande kroppar lär inte bli besviken.
 
När vi återförenas med det centrala superhjältegänget har de fortfarande fullt upp med att bekämpa det onda storföretaget Vought, som försöker styra individer med speciella krafter. Den nya trailern bjuder inte på mycket dialog, men visar ändå vad mer vi kan förvänta oss mellan all våldsam action, som till exempel ett antal sång- och dansnummer.
 
Bland skådespelarna får vi återse bland andra Jack Quaid, Antony Starr, Karl Urban, Erin Moriarty och Dominique McElligott. De kommande avsnitten introducerar också några nya personer i rollistan, däribland Jensen Ackles ("Supernatural") som Soldier Boy och Laurie Holden ("The Walking Dead") som Crimson Countess.
 
 
"The Boys" är tillbaka på Prime Video den 3 juni, med de tre första avsnitten från den nya säsongen. Därefter släpps ett nytt avsnitt varje fredag i fem veckor.
| 13 mars 2022 00:30 |