Film

Skribent

Alexander Kardelo

16 september 2013 | 20:01

Tom Hardy kan ta över som James Bond

MGM sägs redan vara på jakt efter en ersättare till Daniel Craig.

Återigen: varning för rykten från en brittisk blaska med högst tveksamma källor. Daily Star påstår att Tom Hardy pratat med 007-producenter om att ta över den ikoniska rollen, när nuvarande Bond gått i pension.

Daniel Craig har fortfarande två filmer på kontraktet innan han överlämnar kostymen och pistolen. Skådespelaren ska ha sagt att han inte vill fortsätta längre än så. MGM sägs alltså redan nu fundera på tänkbara ersättare, och har hittat en möjlig kandidat i Tom Hardy ("Inception").

- Tom är högst upp på deras önskelista. Han har blivit tillfrågad, och han är intresserad, säger en källa.

- Han är en respekterad skådespelare med en storslagen meritlista. Men framför allt är han killen som alla män vill vara och alla kvinnor vill bara med. Han är perfekt Bond-material.

Hardy har i tidigare sagt att han gärna skulle spela Bond om Christopher Nolan regisserade. Som en hyfsat känd och actionvan brittisk skådespelare i sina bästa år (35 för att vara exakt) förstår vi om MGM har med honom på sin favoritlista.

Innan dess ska vi som sagt se 45-årige Daniel Craig göra rollen i två filmer till. Fortsättningen på superframgångsrika "Skyfall" har premiär i november 2015.

Tidigast år 2019 lär det alltså bli aktuellt för Tom Hardy att ta över som agenten med rätt att döda. Han syns närmast i Venedig-hyllade dramat "Locke"

Vad tycker du om tanken på Tom Hardy som James Bond? Kommentera nedan.

| 16 september 2013 20:01 |