Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

18 maj 2020 | 23:40

"The Umbrella Academy"-gänget presenterar premiärdatumet på bästa sätt

Den andra säsongen av Netflix mest populära superhjältegäng är tillbaka i slutet av juli.
Det fanns en tid när folk på allvar oroade sig för hur det skulle gå för Netflix när konkurrenterna Disney+ och Apple TV+ skulle lansera sin streamingtjänster. Särskilt när Netflix bestämde sig för att lägga ned samtliga av sina Marvel-serier, sannolikt med rädsla för att inte kunna använda vilka hjältar/skurkar man ville när Disney började göra sina egna Marvel-serier.
 
När den första säsongen av "The Umbrella Academy" damp ned ifjol blåstes däremot många av dessa farhågor bort. Man behövde varken Marvels eller DC:s (som kommer att ingå i HBO Max) superhjältar - det går nämligen alldeles utmärkt att skapa framgångsrika och populära superhjälteserier baserade på mindre kända (åtminstone för alla som inte läser serietidningar) upplagor.
 
Den nya säsongen har varit färdiginspelad sedan innan pandemin drog igång. Men när det nu blev dags att få till ett litet klipp att presentera datumet för premiären - så är det genom en karantänhyllning till en av den första säsongens mest populära scener som man gör det.
 
 
Hela den andra säsongen av "The Umbrella Academy" släpps alltså den 31 juli på Netflix. Om du har glömt bort hur dansscenen såg ut under den första säsongen, så kan du friska upp minnet här nedan.
 
 
Kommer du att ge den andra säsongen av "The Umbrella Academy" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 18 maj 2020 23:40 |