Serie

Skribent

Alexander Svensson

14 maj 2024 | 15:45

"The Boys" krigar vidare mot dryga superhjältar i en femte säsong

Den blodiga superhjältesatiren fortsätter med säsong fem.
Med bara några veckor kvar till premiären av sin hett efterlängtade fjärde säsong har “The Boys” nu förnyats och får en femte säsong. Det bekräftades idag på Amazons Upfront-event. Eric Kripke, seriens showrunner och skapare, fick uttala sig, och passade på att klämma in en ironisk kommentar om det upprörda världsläget:
 
- “The Boys” kan vara det bästa jobb jag någonsin kommer ha. Vilka andra serier låter mig skriva om politik, kapitalism, familj och exploderande könsorgan, fast inte i den ordningen. Alla som jobbar på serien är djupt tacksamma till Sony Pictures Television och Amazon MGM Studios för möjligheten att berätta den här historien i ännu en säsong. Mitt enda problem är att eftersom det här året lovar att vara helt utan konflikt och desinformation så är vi inte helt säkra på vad vi ska skriva om.
 
Homelander firar den femte säsongen.
 
“The Boys” utspelar sig i en värld där superhjältar är kommersialiserade kändisar och helt saknar moral. En liten grupp vanliga människor tar upp kampen mot dem och det företag som sponsrar dem i ett försök att hämnas för diverse oförrätter. I huvudrollerna syns bland andra Karl Urban (“Sagan om Ringen”), Antony Starr (“The Covenant”), Jack Quaid (“Oppenheimer”), Erin Moriarty (“Captain Fantastic”) och Karen Fukuhara (“Suicide Squad”).
 
 
Innan vi får se vilka galenskaper Eric Kripke och kompani kokar ihop inför säsong 5 så har vi den fjärde säsongen att ta oss igenom. Den har premiär den 13 juni på Prime Video, och det finns självklart en trailer:
 
| 14 maj 2024 15:45 |