Film

Skribent

Mats Karlsson

3 mars 2011 | 12:05

Talia Al’Ghul i "The Dark Knight Rises"?

Nolan vägrar fortfarande yppa några detaljer kring "The Dark Knight Rises", men det hindrar inte andra nära produktionen att komma med intressanta rykten.

Det är Devin Faraci på Badass Digest som har fått veta en del godsaker kring "The Dark Knight Rises" av en källa nära produktionen och tills det bekräftas av Nolan, skådespelarna själva eller av Warner Bros får det klassas som ett rykte. Vill du inte veta några specifika detaljer slutar du att läsa nu.

Precis som Anne Hathaway bekräftade kommer hon att vara Catwoman i filmen. Vem hon spelar i början av filmen (Selina Kyle eller Catwoman) kan inte källan säga, men i slutet av filmen är Catwoman inte en skurk, utan snarare en bundsförvant till Batman. Men vem ska de bekämpa?

The League of Shadows anförs av Talia Al'Ghul (troligtvis Marion Cotillard) med Bane som är hennes muskler och/eller kärleksintresse och med Joseph Gordon-Levitt i släptåg. Om han spelar Black Mask kan inte källan säga, men säger att han är definitivt en antagonist och involverad med League of Shadows.

| 3 mars 2011 12:05 |