Serie

Skribent

Alexander Svensson

6 februari 2024 | 12:30

Stellan Skarsgård är nöjd med säsong 2 av "Andor" - och hyllar Tony Gilroy

Stellan Skarsgård återvänder som rebelledaren Luthen Rael i den andra och sista säsongen av "Star Wars"-serien "Andor".
“Dune” är inte det enda storslagna rymdäventyret Stellan Skarsgård gett sig ut på. Han gör även en framträdande roll i hyllade “Star Wars”-serien “Andor”, där han spelar rebelledaren Luthen Rael som bedriver en hänsynslös kamp mot Imperiet från skuggorna.
 
Den andra säsongen av “Andor” är på gång, och väntas i nuläget ha premiär 2025, efter att förra årets Hollywood-strejk knuffade bort den från det avsedda premiärdatumet under sommaren i år. I en intervju med io9 har Stellan Skarsgård sagt sig vara nöjd med den andra säsongen:
 
Kolla vad glad Stellan är!
 
- Jag är nöjd med vart den går, ja. Det är så välskrivet, och det är Tony Gilroy, jag gillar verkligen att få säga hans repliker.
 
Tony Gilroy är som bekant både skapare och manusförfattare för “Andor”, och har tidigare skrivit de fyra första “Bourne”-filmerna. Att Skarsgård fortsätter vara nöjd med hans arbete på serien är lovande för alla fans av den första säsongen. Förhoppningsvis kan Skarsgård få leverera material som är i klass med hans fantastiska monolog från den första säsongen.
 
Ser du fram emot säsong 2 av “Andor”? Vad tycker du om Skarsgård som Luthen Rael?
 
 
| 6 februari 2024 12:30 |