Serie

Skribent

MovieZine

13 juli 2023 | 22:00

Populära tonårsserien är tillbaka med sin andra säsong

Mer kärleksdramatik väntar tonåriga Belly. Nu börjar den andra säsongen av "The Summer I Turned Pretty".
Sommaren blev just en aning hetare! Under hela juli och augusti kommer tittare kunna följa Belly, Conrad och Jeremiah på Cousins Beach, med nya avsnitt fyllda av kärlek, dilemman och triangeldraman som släpps varje fredag med start imorgon.
 
Belly brukade räkna dagarna till att hon skulle återvända till Cousins Beach. Men med tanke på att både Conrad och Jeremiah slåss om hennes hjärta, och Susannahs återfall av cancer, är hon osäker på om somrarna där någonsin kommer bli desamma.
 
När en oväntad besökare plötsligt innebär ett hot för Susannahs älskade hus så behöver Belly samla ihop gänget – och en gång för alla bestämma vart hennes hjärta egentligen finns.
 
 
Andra säsongen av "The Summer I Turned Pretty" leds av showrunners Jenny Han och Sarah Kucserka. Idag är det premiär på Prime Video, och i trailern som släpptes häromveckan hör vi Taylor Swifts nya låt "Back to December" från artistens kommande album.
 
 
TV-serien är baserad på boken "Sommaren jag blev vacker" av Jenny Han, även känd för "Till alla killar jag har gillat" - en populär filmserie på Netflix. I bokserien finns också "Ingen sommar utan dig" och "Sommar för evigt".
 
På fredag den 14 juli kan du se säsongspremiären på Prime Video.
| 13 juli 2023 22:00 |