Film

Skribent

Mats Karlsson

2 maj 2011 | 14:17

Soderbergh gör film om manlig strippa

Steven Soderbergh har lagt pensionsplanerna på hyllan och ska nu göra en film om en manlig strippa med Channing Tatum i huvudrollen.

För inte så länge sedan meddelade Steven Soderbergh att han planerade att lägga regissörsskorna på hyllan efter han hade gjort klart "Liberace" och "The Man From U.N.C.L.E.".

- De sista tre åren har jag avböjt alla erbjudanden som har kommit min väg. Nu kommer man inte längre att ha Steven Soderbergh att sparka på, sa Soderbergh i mars.

Nu har dock Soderbergh kommit på andra tankar. Han har skrivit på för att regissera filmen "Magic Mike", ett projekt som är baserat på Tatums liv som manlig strippa när han var 19 år, rapporterar Entertainment Weekly. I "Magic Mike" kommer Tatum spela en erfaren strippa som blir mentor till en ung nykomling.

- När Channing pratade med mig om denna film, tyckte jag att det var den bästa filmidé jag någonsin hade hört. Jag sa att jag ville göra den på en gång. Den är sexig, rolig och chockerande. Vi kommer använda oss av "Saturday Night Fever" som modell för filmen, så förhoppningsvis är vi på rätt spår, säger Soderbergh.

| 2 maj 2011 14:17 |