Film

Skribent

Alexander Kardelo

27 december 2020 | 10:07

Shia LaBeouf fick sparken från sin senaste film

Regissören Olivia Wilde har ”nolltolerans mot skithögar”.
Tidigare i höstas skrev media att Shia LaBeouf tvingats lämna thrillern ”Don’t Worry, Darling” på grund av schemakonflikter. Det var inte hela sanningen. De senaste dagarna har det kommit fram att skådespelaren fick sparken på grund av "oacceptabelt beteende".

Även fast inspelningen inte hade startat än, betedde sig LaBeouf illa och hamnade i konflikt med skådespelarna och teamet, säger källor till Variety.

Regissören Olivia Wilde (”Booksmart”) har ”nolltolerans mot skithögar” och LaBeouf blev ersatt av Harry Styles. Rollen spåddes bli en viktig milstolpe för den skandalomsusade stjärnan - efter filmer som ”Honey Boy” och ”The Peanut Butter Falcon” det senaste året såg det ut som att LaBeoufs karriär var på rätt spår. Han har nu sökt hjälp för sin alkoholism och sitt aggressiva beteende, skriver People.

I början av december stämdes LaBeouf av sin före detta flickvän, artisten FKA Twigs, för misshandel och sexuellt våld under deras förhållande mellan åren 2018-2019. När detta uppdagades valde Netflix att plocka bort hans namn från sin Oscarskampanj för den kommande dramafilmen "Pieces of a Woman".
| 27 december 2020 10:07 |