Serie

Skribent

Anders Eklöf

3 juli 2021 | 09:24

Se en första bild från inspelningen av "The Last of Us"-serien

En av skådespelarna delar med sig av en första bild från inspelningen av tv-spelsserien "The Last of Us" på HBO.
Det känns mer och mer som att "The Last of Us"-serien på HBO, som handlar om överlevaren Joel som ger sig ut på en oväntad resa över Amerika med den 14-åriga flickan Ellie efter att civilisationen fallit till följd av ett virusutbrott, börjar närma sig premiär. 
 
Vi har än så länge inte fått se någon trailer eller bilder från den efterlängtade tv-serien, men nu har skådespelaren Gabriel Luna (spelar Tommy) lagt upp en första bild från inspelningen på Instagram
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 

Ett inlägg delat av Gabriel Luna (@iamgabrielluna)

 
På bilden skriver han "älskar redan det här gänget", där vi kan se Pedro Pascal som Joel ("The Mandalorian"), Nico Parker ("Dumbo") som dottern Sarah och Gabriel Luna ("Terminator: Dark Fate") själv som Tommy i en bil. 
 
Spoilervarning för den som inte spelat spelet, men scenen de spelar in är med största sannolikhet inledningen när utbrottet av svampviruset drar igång i Joels hemstad Austin, Texas. Här får vi se Joel, hans bror Tommy och dottern Sarah försöka fly i en bil. Sarah går sorgligt bort under händelserna, vilket gör Joel till den han är 14 år senare när Ellie och hans resa genom det ruinerade USA drar igång. 
 
En annan bekräftad skådespelare är Merle Dandridge ("The Flight Attendant"), som spelar karaktären Marlene precis som i tv-spelet. 
 
Serien är gjord av "Chernobyl"-skaparna Craig Mazin och Carolyn Strauss, med stöd från spelens regissör Neil Druckmann från studion Naughty Dog. Kantemir Balagov ("Beanpole") regisserar det första avsnittet, efter att svenska Johan Renck hoppade av projektet på grund av tidspress
 
"The Last of Us" kommer följa handlingen från det första spelet från 2013, med en del "kraftiga avvikelser" från händelserna vi redan känner till. Serien har inget premiärdatum, men prognosen är att den släpps någon gång i slutet av året eller i början av 2022. 
 
Vad har du för förväntningar på HBO:s "The Last of Us"? 
| 3 juli 2021 09:24 |