Serie

Skribent

Alexander Svensson

15 mars 2024 | 05:00

Nu kan du äntligen streama alla avsnitt av "Masters of the Air" på Apple TV+

Den hyllade miniserien från Spielberg och Hanks finns nu i sin helhet på Apple TV+.
De högtflygande piloterna i “Masters of the Air” lyfte i januari, och nu har de flugit färdigt. Det nionde och sista avsnittet av serien släpps nämligen idag, så nu går det att sträckkolla hela serien för de som så önskar.
 
“Masters of the Air” följer piloterna i den 100e bombgruppen under andra världskriget, och visar deras kamratskap, kamp för överlevnad, och hjältemod. I rollerna ser vi typ alla unga brittiska och amerikanska skådespelare i Hollywood. Ett urval är Austin Butler (“Dune: Part Two”), Callum Turner (“Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore”), Ncuti Gatwa (“Doctor Who”), Isabel May (“1883”), Barry Keoghan (“Saltburn”), Freddy Carter (“Shadow & Bone”) och Anthony Boyle (“Tetris”).
 
 
Bakom “Masters of the Air” står bland andra Steven Spielberg och Tom Hanks, som producerat serien efter framgångarna med “Band of Brothers” och “The Pacific”.
 
“Masters of the Air” har fått fina recensioner, och sitter i nuläget på 86% positiva omdömen på Rotten Tomatoes. Här på MovieZine gav vår recensent Katarina Emgård filmen 4/5 och kallade den för en “makalöst snygg och rättfram miniserie om andra världskriget”.
 
Alla avsnitt av “Masters of the Air” finns nu att streama på Apple TV+.
 
 
 
| 15 mars 2024 05:00 |