RYKTE

Skribent

Alexander Kardelo

9 december 2020 | 18:10

Rykte: Charlie Cox tillbaka som Daredevil i "Spider-Man 3"

Den här filmen blir bara galnare och galnare.
MCU:s manusförfattare måste ha käkat riktigt rolig svamp, för den kommande "Spider-Man"-uppföljaren blir bara större och galnare.

Igår rapporterade vi om att Alfred Molina upprepar rollen som Dr. Octopus från "Spider-Man 2" (den med Tobey Maguire från 2004). Idag nås vi av ryktet att Charlie Cox dyker upp som Daredevil, aka New York-juristen Matt Murdoch. Ett mycket otippat stunt som för första gången kopplar ihop Marvels filmuniversum med Netflix-serierna.

Cox spelade huvudrollen i "Daredevil" i tre säsonger, och många har undrat om Disney/Marvel kommer låta honom återvända på något vis. Nu har vi svaret - om ryktet från Comicbook.com visar sig stämma.
 

Fler kända cameos från tidigare filmer

 
Bekräftad för filmen är också Jamie Foxx som Electro, skurken från "The Amazing Spider-Man 2". Men det slutar förstås inte där. Rykten säger att vi kommer få återse Andrew Garfield och Tobey Maguire som Spindelmän, samt deras respektive flickvänner: Kirsten Dunst och Emma Stone.

Gissningsvis rör det sig "bara" om flera korta gästinhopp, men ändå - galenskap! Vem öppnade portalen till Multiverse, och när får vi köpa våra biljetter?
 
Uppföljaren till "Spider-Man: Far From Home" med Tom Holland siktar på biopremiär i december 2021.
| 9 december 2020 18:10 |