Spel

Skribent

Anders Eklöf

13 december 2022 | 16:00

"Rick and Morty"-skaparens nya spel "High on Life" är gratis

Spelet "High on Life" av Justin Roiland och hans studio Squanch Games är just nu gratis på Game Pass.
Idag släpps spelet "High on Life" till PC, Xbox One och Xbox Series X/S, som är utvecklat av "Rick and Morty"-skaparen Justin Roiland och hans studio Squanch Games.
 
Spelet kretsar kring en prisjägare som måste rädda mänskligheten från en utomjordisk kartell som tillfångatar människor för att göra droger av dem. Till din hjälp har du talande vapen, som många gånger är väldigt vulgära.
 
Rösterna till vapnen görs bland annat av Justin Roiland själv ("Rick and Morty", "Solar Opposites"), J.B. Smoove ("Simma lugnt, Larry"), Tim Robinson ("I Think You Should Leave") och Tom Kenny ("SvampBob Fyrkant").
 
 
 
"High on Life" ingår i prenumerationstjänsten Game Pass som innehåller över 100 spel som är tillgängliga att ladda ner till konsoler, PC och Android-telefoner över molnet från 99 kronor i månaden.
 
Spelet har fått blandad kritik och har just nu det samlade betyget 76 av 100sajten Metacritic. Vissa kritiker säger att det har rolig humor om du gillar "Rick and Morty" och att det är en trevlig förstapersonsskjutare, medan andra tycker att humorn träffar riktigt illa och att vapnen är lite för pratglada.
 
Andra spel som nyligen tillkommit till Game Pass är "Eastward", "Lego Star Wars: The Skywalker Saga" och "Metal: Hellsinger".
 
Aa2d6b2afc1f083557d62c60680f3a8d fi5zunquuaaplcb
 
Justin Roiland och hans Squanch Games har tidigare gjort spelet "Trover Saves the Universe", som beskrivs som ett humoristiskt äventyr där du och Trover måste stoppa skurken Glorkon, som kidnappat dina hundar och proppat in dem sina ögonhålor och använder deras livskraft för att förstöra universum. 
 
Kommer du spela "High on Life"?
| 13 december 2022 16:00 |