Film

Skribent

MovieZine

25 januari 2022 | 08:08

Peter Dinklage rasar mot Disneys remake på ”Snövit och de sju dvärgarna”

”Vad fan sysslar de med?”
”Game of Thrones”-stjärnan Peter Dinklage är starkt kritisk mot den kommande nyinspelningen av ”Snövit och de sju dvärgarna”. I Marc Marons podcast ifrågasätter skådespelaren Disneys planer:

- Inte för att förolämpa någon men jag blev lite chockad när de stolt meddelade att en latina-skådis ska spela Snövit, men ändå vill man berätta om Snövit och de sju dvärgarna. Ta ett steg tillbaka och fundera på vad ni sysslar med. Det känns helt ologiskt för mig.
 
Dinklage som Tyrion i "Game of Thrones"
 
Disneys spelfilm kommer ha Rachel Zegler (”West Side Story”) i huvudrollen och Marc Webb (”The Amazing Spider-Man”) i registolen. Det är ännu inte känt hur (och om) man tänker skildra Snövits sju kortväxta vänner som känns igen från den animerade filmklassikern. Men Dinklage är minst sagt skeptisk och kallar Disney för ”hycklare”.

- Man är progressiv på ett sätt, men ändå gör man en bakvänd jävla historia om sju dvärgar som bor i en grotta ihop? Vad fan sysslar ni med? Har jag inte lyckats förändra någonting? Jag antar att jag inte varit högljudd nog.
 
Rachel Zegler från "West Side Story" ska spela Snövit
 
Inspelningen börjar senare i år, och det finns ännu en chans att den nya filmen kommer göra Peter Dinklage nöjd.

- Om man berättar historien om Snövit på ett jävligt skruvat, coolt eller progressivt sätt? Absolut, kör på. Jag är all in, säger Dinklage.
 

Läs också: Så svarar Disney på kritiken från Peter Dinklage

 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
| 25 januari 2022 08:08 |