Serie

Skribent

MovieZine

29 juni 2023 | 13:00

Pernilla August bär på hemligheter i nya Netflix-serien "Midsommarnatt"

Per-Olav Sørensen samlar en stjärnspäckad svensk och norsk rollbesättning i Netflix-serien "Midsommarnatt". Premiär 2024.
I samband med en midsommarfest utforskar den nya Netflix-serien "Midsommarnatt" relationer, äktenskap, kärlek, svek, hopp, drömmar, svartsjuka, förlåtelse och hemliga parallella liv. I rollistan finns bland andra Pernilla August, Amalia Holm och Christopher Wollter.
 
Det är midsommar. Det är den längsta dagen på året. Det är fest. Det är kärlek i luften. Men det är också dagen då Carina och Johannes efter 30 års äktenskap väljer att berätta en stor hemlighet för familj och vänner som får oförutsedda konsekvenser.
 
Netflix-serien "Midsommarnatt" beskrivs som en varm, känslosam och rolig berättelse som utforskar teman som alla kan identifiera sig med eller relatera till. Seriens regissör Per-Olav Sørensen kommenterar:
 
- Det är fantastiskt att kunna fördjupa sig i alla de relationer som en stor familj kan ge, och inte minst i alla hemligheter vi kan bära på, liksom alla parallella liv vi kan leva och dölja för de som står oss väldigt nära. Under denna midsommarfest finns det plats för de där stora känslorna, de stora avslöjandena och de djupa samtalen, när ingenting går som planerat.
 
"Midsommarnatt" är skapad och regisserad av Per-Olav Sørensen ("Home for Christmas", "The Playlist", "Störst av allt"). Han har också skrivit manus tillsammans med Sofie och Tove Forsman  systrarna som står bakom Netflix svenska succéserier som"Barracuda Queens", "Young Royals", och Anna Fredrikke Bjerke ("Gemini").
 
Serien kommer att spelas in i Oslo i sommar och har global premiär på Netflix 2024.
| 29 juni 2023 13:00 |