Film

Skribent

Mats Karlsson

11 april 2011 | 15:15

Pence i "The Dark Knight Rises"

Den anonyma skådisen från "The Social Network" är nu klar för en roll i Nolans "The Dark Knight Rises".

Trots att Josh Pence hade en roll i David Finchers "The Social Network" är det få som egentligen vet hur han ser ut. Anledningen är att han spelade en av tvillingarna Winklevoss, en roll som resulterade att hans huvud blev digitalt ersatt med Arnie Hammers huvud.

Men nu ser det ut som att han kommer att få stå i rampljuset i Christopher Nolans "The Dark Knight Rises" där han har fått en roll, rapporterar Heat Vision. Enligt rykten ska Pence få spela en yngre upplaga av Ra's Al Ghul (karaktären spelades av Liam Neeson i "Batman Begins").

Enligt rapporter ska Pence dyka upp i flashbacks tre årtionden innan händelserna i "The Dark Knight Rises" och som återigen leder till spekulationerna att League of Shadows kan vara en del av filmen.  Dessutom har det pratats om att Marion Cotillard ska spela Ras dotter Talia, något som med denna information inte alls verkar osannolikt. Dock är inget av detta bekräftat av varken Nolan eller av Warner Bros.

I övriga roller ser vi Chriatian Bale, Michael Caine, Gary Oldman, Tom Hardy, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt och Juno Temple.

| 11 april 2011 15:15 |