Skribent

Mats Karlsson

1 december 2012 | 11:01

Nu är Julkalendern igång

Warner Bros och MovieZine presenterar årets Julkalender bestående av 24 luckor med finfina filmpriser. Vi öppnar en ny lucka varje dag.

Det lackar mot jul och det tänker vi göra allt vi kan så ingen glömmer det. Enligt god MovieZine-sed har vi även i år en Julkalender där vi tävlar ut mängder av filmpriser. Det är 24 luckor som väntar på att öppnas ända fram till julafton. Vi har ett fint filmpris bakom varje lucka, så missa inte chansen att få en extra julklapp under granen i år.

Varje dag öppnar vi en ny lucka där en tävling gömmer sig. Varje tävling pågår i tre dagar. Vid varje advent, på Lucia och på Julafton har vi ett ännu finare pris till alla tävlingssugna. Missa inte chansen att utöka filmsamlingen. Vi vet att de flesta föredrar Blu-ray och det är självklart också det som gömmer sig bakom närapå varje lucka (bortsett från de två filmer som inte finns utgivna på Blu-ray).

Alla filmpriser kommer från Warner Bros och första luckan hittar du här. Du hittar varje ny lucka i högerspalten och högst upp på sajten.

| 1 december 2012 11:01 |