Film

Skribent

Mats Karlsson

1 februari 2011 | 15:57

Nolan startar inspelningen i maj

"The Dark Knight Rises" kommer att starta inspelningen i maj och hans fotograf hintar nu om att Catwoman kan dyka upp i filmen, trots allt.

Christopher Nolan befann sig vid Santa Barbara International Film Festival och där bekräftade han statusen för "The Dark Knight Rises".

- Vi har jobbat på det under en lång tid - David Goyer och jag. Vi har nu 12 veckor kvar tills inspelningen startar, så vi drar igång i maj, berättade Nolan vid festivalen.

Nolan berättade också att den tredje filmen kommer att avsluta historien. Men däremot inte ett ord om Anne Hathaway och hennes roll i filmen. I pressmeddelandet stod det att Anne Hathaways karaktär blir Selina Kyle, men inget om hon även skulle gestalta Catwoman, hennes alter-ego. Men fotografen Wally Pfister bekräftade för Bleeding Cool att hon hade gjort ett "full costume test".

- Ja, hon är fenomenal. Det här är något hon ville göra och något som hon ville visa Chris och sa: "Jag är personen fär det här jobbet" och gjorde ett fantastiskt jobb... och hon såg fenomenal ut i kläderna. Det kommer bli häpnadsväckande med henne, säger Pfister.

När Pfister fick påtryckningar om att berätta om klädestestet var för Catwoman svarade han:

- Jag kommer få sparken och får i så fall inte spela in filmen! Jag kan faktiskt inte säga mer, men jag vill definitivt inte missa det här nästa år, berättar Pfister.

| 1 februari 2011 15:57 |