Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

8 maj 2020 | 00:20

"National Treasure" blir tv-serie hos Disney+

Vi har nu plötsligt både "National Treasure 3" och en "National Treasure"-serie att se fram emot.
Collider rapporterar att superproducenten Jerry Bruckheimer har avslöjat att man håller på att arbetar på en "National Treasure"-serie hos Disney+. Bruckheimer har producerat de två första "National Treasure"-filmerna och i samband med att han försäkrade att manusarbetet med den tredje filmen fortfarande är igång, så passade han även på att nämna att filmerna kommer att få sällskap av en tv-serie hos Disney+.
 
- Vi arbetar med en "National Treasure" för streaming och en för vita duken. Förhoppningsvis kommer båda att bli av, båda projekten är fortfarande aktiva. Den som görs till Disney+ har en mycket yngre cast medan långfilmen kommer att ha samma som tidigare. Filmen skrivs just nu. Tv-versionen har redan ett färdigt pilotavsnitt och planer för resten av säsongen, berättar Bruckheimer.
 
Under de två långfilmerna fick vi följa historikern Benjamin Franklin Gates, spelad av Nicolas Cage, som lyckades leta reda på gömda hemligheter och skatter. Det är oklart om Cage kommer att dyka upp i någon form i den nya serien - men med tanke på vad Bruckheimer sade så verkar det åtminstone som att vi kan förvänta oss att se honom tillbaka i rollen som Benjamin Franklin i den nya långfilmen.
 

Läs också: "Tiger King" blir tv-serie - med Nicolas Cage som Joe Exotic

 
Kommer du att ge den nya serien eller filmen en chans när det börjar vankas premiär? Kommentera gärna nedan!
| 8 maj 2020 00:20 |