Skribent

Alexander Dunerfors

12 september 2013 | 08:01

MovieZine söker TV-seriejunkies

Vill du skriva för oss? Nu letar vi efter nya skribenter som brinner för att rapportera om och/eller recensera TV-serier.

Det är en spännande tid för oss på MovieZine! Vi har släppt en filmtidning, vi växer så det knakar och står inför fler stora nyheter. Nu söker vi ytterligare några skribenter som vill bli en del av Sveriges största filmsajt.

Spenderar du varje vaken minut i sällskap av Walter White och Dexter Morgan? Är du lika bekant med Piper Chapman som med Dana Scully? Känns väntan på nästa avsnitt av "Game of Thrones" olidligt lång? Är du dessutom en vass och underhållande skribent?

Vi söker ett antal sköna personer som ska komplettera vår filmbevakning med det senaste från TV-världen.

1-2 TV-skribenter

Vi söker dig som...

...redan idag har stenkoll på de stora TV-sajterna och bloggarna, och håller dig uppdaterad på vad som händer i seriernas värld.

...kan lägga någon timme om dagen på att sammanställa de bästa nyheterna, med en personlig twist.

...har skrivit på webben eller bloggat förut. Du vet vikten av att välja rätt rubrik och bild till din text, och du kan engagera läsaren till att kommentera.

Uppdraget som TV-skribent kan börja omgående och vi hoppas att du är med oss länge. Vi kommer överens om din lön längre fram.

1-2 TV-recensenter

Vi söker dig som...

...är uppväxt framför TV:n. Du har slukat alla de stora serierna man talat om på 90- och 00-talet.

...har recenserat film eller TV förut. Du kan sammanfatta dig i en text med både substans, kul trivia och en underhållande ton.

...har lite för mycket ledig tid i höst.

För TV-recensioner utgår ett fast arvode per text. 

Vi söker också en "Youtube-expert" - ta en titt här »

Du kan vara student eller ha ett heltidsarbete på annat håll, som söker ett kul extraknäck. Eller så är du redan idag frilansande nöjesskribent. Du kommer arbeta på distans. 

Maila din ansökan till alexander@moviezine.se, komplett med info om dig själv. Beroende på vilken av tjänsterna du söker, skicka med några arbetsprover på aktuella TV-nyheter och/eller recensioner på (kompletta) TV-serier.

Märk mailet "TV-skribent" eller "TV-recensent". Vi vill ha ditt mail senast den 27 september.

| 12 september 2013 08:01 |