Film

Skribent

Alexander Kardelo

19 december 2020 | 17:00

MovieZine Awards 2020: Nominera årets bästa filmer!

Vilka var årets bästa filmer, regissörer och skådespelare? Här är din chans att påverka...
Den här tiden på året brukar tidningar och sajter publicera sina årslistor - men vad fasen vet kritiker om film ändå...? Vi vill hellre höra vad ni i publiken tycker!

Våra filmvanor har förändrats markant under år 2020. Biobesöken blev av förklarliga skäl färre, men vissa saker förändras inte. Som att MovieZine Awards snart är tillbaka - den årliga läsaromröstningen som är den största och populäraste i sitt slag i Sverige, med tusentals deltagare årligen sedan 2003.
 
Efter jul, när årets sista filmer haft sin premiär, öppnar vi igen. Du kan vara med och påverka vilka filmer som deltar!
 
I år vill vi ha in era nomineringar i 15 olika kategorier, inklusive Bästa film, Årets svenska film, Årets genombrott och många fler.

Vilka filmer och skådespelare får jag nominera?

Alla de som varit aktuella med en svensk biopremiär (eller gick direkt till streaming eller bluray) under 2020. Kolla i premiärkalendern för en påminnelse om vilka filmer som kom ut under året.

Hur många får jag rösta på?

I det här stadiet vill vi ha in så många nomineringar som möjligt. Du kan välja att nominera en person och titel i varje kategori, lika gärna som fem. I slutändan korar vi på MovieZine de nominerade bland de vanligaste förslagen.
 

Klicka här för att komma till formuläret...

 
Skicka in dina nomineringar senast 23 december. Gör din röst hörd och se till att dina favoritfilmer kommer med.
| 19 december 2020 17:00 |