Film

Skribent

Mats Karlsson

14 april 2012 | 22:01

Mer "Iron Sky" på Cosmonova

Fick du ingen biljett till visningen av "Iron Sky" på Cosmonova? Lugn, det blir en extrainsatt visning nu på tisdag.

Cosmonova, invigt 1992, är Sveriges enda biograf med IMAX-projektor, som använder världens största filmformat. I torsdags blev det klart att för första gången kommer man att visa en spelfilm på Cosmonova i Stockholm, nämligen "Iron Sky". Platserna till den exklusiva visningen är dock redan slut, därför har man bestämt att lägga in en extravisning samma kväll.

På publikens begäran har filmdistributören nu satt in en extravisning av filmen samma kväll kl. 21.00 i Cosmonovas enorma kupol. Båda visningarna sker med himlen som dekor runt om i kupolen med en 17 meters visningsbild, som tillsammans med Sveriges bästa ljudanläggning tar publiken med sig mitt in i filmen, till the dark side of the moon och årets häftigaste rymdkrig.

- Det är fantastiskt roligt att filmen och visningen på Cosmonova har fått sådant genomslag. "Iron Sky" är en efterlängtad film och har en engagerad publik utöver det vanliga. Vi är väldigt glada att vi kan göra de här speciella visningarna av "Iron Sky" som första spelfilm någonsin på Cosmonova, säger Magnus Granqvist, VD Noble Entertainment.

Visningarna på Cosmonova äger rum tisdagen den 17 april kl. 19.00 samt kl. 21.00 och biljetterna kostar 180 kronor.

| 14 april 2012 22:01 |