Film

Skribent

MovieZine

11 december 2020 | 02:37

Marvel Studios bekräftar ny ”Fantastic Four”

Här är de kommande filmerna på gång från Marvel.
Disney och Marvel bjöd på en köttig online-presentation inatt där en hel drös av nyheter släpptes och rykten bekräftades. Producenten Kevin Feige tog tillfället i akt att skina ljus framtiden för Marvel-filmerna.

Den stora nyheten är att ”Fantastic Four” får en reboot. Ja, ännu en reboot, sedan hjältarna flyttat hem från Fox till Marvel. Många har väntat på att få se den Fantastiska fyran som en del av MCU, och snart är det alltså dags. För regin står Jon Watts (”Spider-Man: Homecoming”) men än så länge finns det inga fler detaljer.

Vi fick också en titel på den tredje ”Ant-Man”-filmen: Peyton Reed återvänder som regissör till ”Ant-Man and the Wasp: Quantummania”. Nya i rollistan är bland andra Kathryn Newton som Cassie Lang, och Jonathan Majors som Kang the Conqueror.

I januari börjar inspelningen av ”Thor: Love and Thunder”. Skådespelaren Christian Bale har bekräftats för rollen som filmens skurk med det skräckinjagande namnet Gorr the God Butcher.

Feige försäkrade också alla fans om att Marvel inte kommer att ersätta Chadwick Boseman i rollen som Black Panther. Men tillbaks till Wakanda ska vi iallafall i ”Black Panther II” den 8 juli 2022. Regissören och manusförfattaren Ryan Coogler jobbar på detaljerna.

På gång är också en reboot av ”Blade” med Mahershala Ali i huvudrollen, och actionfilmen ”Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” har nyss filmat klart.

Under 2021 släpps den efterlängtade ”Black Widow” (exklusivt på bio i maj, är planen) och ”The Eternals”, som presenterar en ny ensemble av superhjältar i november.
| 11 december 2020 02:37 |