Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

29 juli 2022 | 19:25

Klipp: Will Smith talar ut om när han slog Chris Rock på Oscarsgalan

En ångerfull Will Smith ber Chris Rock med familj om ursäkt och förstår att han har gjort många människor besvikna över sitt uppträdande på Oscarsgalan.
Det har gått en sisodär fyra månader sedan ett dåligt skämt från Chris Rock, ledde till att en ursinnig Will Smith skakade om Oscarsgalan efter att han gick fram och slog till komikern mitt under direktsändningen. Sedan dess har det däremot varit mer eller mindre locket på från både Smith och Rock. 
 
I ett första officiellt uttalande, sedan Smith informerade att han frivilligt skulle lämna Oscarsakademin, väljer skådespelaren nu att kommentera några av de mest ställda frågorna kring händelsen:
 
Varför bad han inte om ursäkt direkt till Chris Rock under sitt tacktal? Den här delen var visst som ett töcken och han kan knappt minnas det. Men han har försökt komma i kontakt med Chris, som inte varit redo att prata om det ännu. Han fortsätter sedan att be om ursäkt till allt och alla som tittar.
 
Var det frugan Jada Pinkett Smith som bad honom göra något? Nej, det var han själv som agerade på ett (enligt honom själv) allt annat än accepterbart sätt.
 
Vad har han att säga till alla människor som såg upp till honom innan slaget, men nu blivit besvikna på hans agerande? Det är det värsta och en av Smiths största farhågor i livet, att göra folk besvikna. Han försöker att inte se på sig själv som en skitstövel. Och att bli en bättre människa med tiden... han hoppas att vi andra följer honom med på den resan.
 
 
Vad tycker ni om klippet? Har det blivit dags att vända blad och gå vidare? Eller förtjänar Smith att stå kvar i skamvrån ett tag till? Kommentera gärna nedan!
| 29 juli 2022 19:25 |