Film

Skribent

Fredrik Adolvsson

27 mars 2024 | 14:00

Klassiska karaktärer samlas och slåss i ny skräckfilm: "Det blir ett fullständigt blodbad"

MCU kan slänga sig i väggen när figurerna från "Winnie the Pooh: Blood and Honey" får ovänligt sällskap.
Gillar du "Avengers"-filmerna men önskade de hade blir mer våld, blod och ond bråd död? Då kan "Poohniverse: Monsters Assemble" vara någonting för dig.
 
Det har viskats om en film från Jagged Edge, studion bakom public domain-renässansen och "Winnie the Pooh: Blood and Honey", där de upphovsrättsbefriade karaktärerna den filmen och bland annat kommande "Pinocchio Unleashed" samlas i en enda stor historia.
 
Nu har vi äntligen mer detaljer.
 
Jagged Edge själva har meddelat (via The Hollywood Reporter) att Nalle Puh, Tigger, Kanin, Ugga, Nasse, Pinocchio, Askungen, Bambi, den galne Hattmakaren, Peter Pan och Tingeling kommer stråla samman båda med och mot varandra.
 
Producenten Rhys Frake-Waterfield kommenterar i uttalandet:
 
- Det kommer att bli ett fullständigt blodbad. Vi är starkt influerade av "Freddy Vs Jason" och "The Avengers". Vi skulle gärna vilja se en skräckfilm där skurkarna går samman och ger sig på de överlevande. Vi har några otroliga kulisser i åtanke och några sekvenser som jag tror verkligen kommer att chocka folk.
 
Scott Chambers, producent och skådespelare, påpekar att det är värt att hålla utkik i filmerna som leder fram till "Monsters Assemble":
 
- När du ser de fristående filmerna kommer du att se easter eggs som antyder crossover. Några av skurkarna kommer inte heller att vara överens, vilket kommer att leda till en del blodbad inom gruppen i en episk sekvens av monster mot monster.
 
Vare sig den slutliga filmen blir bra eller ej tror jag att vi ganska garanterat kan vänta oss något oerhört underhållande.
 
"Poohniverse: Monsters Assemble" planeras ha premiär någon gång under 2025.
 
Kolla in den fräsiga postern som kom med besket:
0de1c2d8db5a0fc25bfd53e522fc0fed poohniverse monsters assemble poster
 
Senaste filmen i puhniversumet, "Winnie the Pooh: Blood and Honey 2", går upp på svenska biografer idag den 27 mars.
 
 
| 27 mars 2024 14:00 |