Film

Skribent

Mats Karlsson

15 februari 2011 | 15:56

"Justin Bieber" får Director's Cut

Paramount överväger att släppa en Director’s Cut av "Justin Bieber: Never Say Never" med ambitionen att få upp den på biograferna inom några veckor.

De ekonomiska framgångarna med musikdokumentären "Justin Bieber: Never Say Never" har gett mersmak. Filmen som gick upp på de amerikanska biograferna i fredags spelade in finfina 30 miljoner dollar och nu planerar Paramount att släppa en Director's Cut som ska visas på biograferna och inom några veckor, enligt Hollywood Reporter.

Regissören Jon M. Chu har redan påbörjat arbetet med nya versionen och är inte färdig än. För närvarande befinner han sig i Europa för att närvara vid premiären i London och Paris, men kommer att vara tillbaka till helgen för att återgå med Director's Cut-versionen.

Det är dock oklart om de kommer att hinna att få nya versionen klar i tid. Eventuellt kan nya versionen sparas till DVD-släppet. Ett definitivt besked kommer att ges i början av nästa vecka och blir det positivt kommer amerikanarna kunna se nya versionen redan under filmens tredje helg efter premiären. De nya scenerna måste dock granskas av MPAA innan den får visas på biograferna.

Det är för närvarande oklart vilken version som kommer att visas i Sverige när filmen får premiär 23 mars.

| 15 februari 2011 15:56 |