Film

Skribent

Alexander Svensson

17 januari 2024 | 18:30

Jennifer Coolidge är nästa stjärna som hoppar på "Minecraft"-filmen

Är du en Hollywoodskådis med ett namn som börjar på “J” så verkar det vara goda odds för att du får vara med i “Minecraft”-filmen.
Ytterligare ett namn för den kommande “Minecraft”-filmen har offentliggjorts! Den här gången rör det sig om ingen mindre än Jennifer Coolidge, som precis vann en Emmy för sin roll i “The White Lotus”.
 
Coolidge är en erfaren skådespelare som ofta gör komiska roller, och har utöver “The White Lotus” även synts i projekt som “Legally Blonde”, “American Pie” och “2 Broke Girls”. Med henne i rollistan kan “Minecraft” förhoppningsvis leverera på humorfronten.
 
 
För de som bor under ett block så är "Minecraft" tidernas mest sålda spel, och går ut på att utforska, bygga och överleva i en slumpmässigt genererad värld. Spelet skapades av svenske Markus Persson och har varit ett populärkulturellt fenomen i många år. Nu ska det efter många om och men bli en live-action-film. 
 
“Minecraft” har nu samlat på sig en spännande lista med namn (varav hyfsat många har förnamn som börjar på “J”): Jason Momoa, Jack Black, Danielle Brooks, Emma Myers, Sebastian Eugene Hansen och nu då Jennifer Coolidge. Regissör är Jared Hess ("Napoleon Dynamite").
 
Är du taggad för “Minecraft”-filmen?
| 17 januari 2024 18:30 |