Skribent

Mats Karlsson

29 april 2011 | 14:25

Jag vet vem jag är - Teaser

En tid har nu gått och Sasa Jancics filmprojekt "jag vet vem jag är" börjar sakta men säkert ta form.

För två månader sedan startade Sasa projektet med bara en önskan om att ta reda på mer om sig själv och den person han har blivit. Idag finns idén om en resa till ett annat land och för honom en resa tillbaka till tiden. För att hitta sig själv och kunna gå vidare med sitt liv.

"Jag vet vem jag är" är ett drama där Sasa själv spelar huvudrollen och kollegan Jacqueline Ragheb också kommer att ha en stor roll. Sasa själv vill inte kalla filmen för spelflm utan en blandning mellan spel- och -dokumentärfilm  -"allt kommer att vara på riktigt förutom det som inte är det". Den största delen av inspelningen äger rum i Montenegro under juni månad. Men filmen kommer även att utspela sig hemma i Sverige på Gotland.

- Filmen är ett experiment, vi kör utan manus eftersom vi vill att allt ska kännas så naturligt som möjligt men vi har en tydlig kurva vi måste följa, säger Sasa.

Som avslutning av videobloggen hos MovieZine bjuder Triadfilm på en teaser. Men resan är långt ifrån slut och projektet kommer fortsättningsvis att kunna följas på Triadfilms hemsida och YouTube-kanal.

| 29 april 2011 14:25 |