Skribent

Mats Karlsson

11 mars 2011 | 18:50

Jag vet vem jag är - del 1

Följ med Sasa Jancics på hans videoresa med det innovativa filmprojektet "Jag vet vem jag är".

Vem är Saša Jancic?

Man skapar sin egen lycka sägs det och jag måste säga att jag verkligen håller med. Saša heter jag och är ena halvan bakom produktionsbolaget Triadfilm. Jag vill inte beskriva mig som manusförfattare, regissör eller fotograf utan jag gör helt enkelt det som krävs för att få sagt det jag vill säga.

Varför har du startat en videoblogg?

Vi försöker vi oss på ett nytt koncept, där vi med humor och värme bjuder in er till att följa med i skapandet av en film redan innan vi ens själva vet vad vad som kommer att hända eller hur filmen kommer att se ut. Vi vill på ett prestigelöst och humoristiskt sätt visa hur det kan gå till, inte under inspelning som man är van vid att se. Utan vi vill visa  hur det kan gå till under den kreativa processen, från början till slut. Vi är så trötta på att filmskapande ska vara något exklusivt och pretentiöst att vi vill göra helt tvärt om. Vi bjuder in in alla till att följa vår resa, vi driver med oss själva samtidigt som vi är ärliga och utforskande.

Vad kommer filmen handla om?

Den kommer att handla om livet, de beslut vi gör och inte gör samt konsekvenserna av dessa och så självklart, vägen till lycka. När filmen sen är klar kommer vi att på ett sätt eller annat se till att den blir tillgänglig för alla.

Följ Sašas resa varje fredag, här på MovieZine! Första videobloggen kan du se här nedanför.

| 11 mars 2011 18:50 |