RYKTE

Skribent

Thomas Linnaeus

24 mars 2023 | 17:30

Hon ryktas ta över huvudrollen i remaken av "The Fly"

En remake av “The Fly” har varit på gång länge och nu ryktas det om att sångaren och skådespelaren Zendaya kommer att spela huvudrollen som flugan.
En remake av sci fi-skräckisen “The Fly” har varit på tapeten i flera år och nu har nya rykten börjat florera kring projektet. Sångaren och skådespelaren Zendaya (MJ från senaste “Spider-Man”-filmerna) är aktuell för huvudrollen, enligt rykten som har snappats upp av JoBlo.
 
Nyheten om den potentiella castingen kommer från filmjournalisten Jeff Sneider som säger att:
 
- Det gick rykten om att 20th Century Studios har pratat med Zendayas team om ”The Fly”, och jag tror att hon skulle få huvudrollen. Man castar inte någon som henne som kärleksintresse eller vad som helst. För det skulle vara intressant att ha en kvinnlig fluga.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
Zendaya som drogberoende Ruby "Rue" Bennett i "Euphoria".
 
“The Fly” släpptes ursprungligen 1958 och sedan gjorde skräcklegenden David Cronenberg en remake av filmen med Jeff Goldblum 1986. Bägge filmerna handlar om en excentrisk vetenskapsman som av ett misstag förvandlas till en grotesk hybrid mellan människa och fluga under ett experiment.
 
Enligt sidan har Fox, eller numer Disney, velat göra en ny remake under flera år men produktionen har aldrig riktigt kommit igång. Under en tid var Cronenberg tillbaka och skulle regissera, men då föll projektet på att budgeten var för hög.
 
Därefter kom manusförfattaren Todd Lincoln och skulle göra en version av “The Fly” som var “mörk och förvrängd, men ändå trogen originalet” - vilket inte studion nappade på heller.
 
Har man äntligen hittat receptet för en ny remake av “The Fly” med just Zendaya i huvudrollen? Vilken annan skådespelare skulle passa som flugmänniskomonster?
| 24 mars 2023 17:30 |