Film

Skribent

Josefine Krischausky

10 maj 2022 | 19:00

Halle Berry till "Crawl"-regissörens nya thriller

Onda, övernaturliga krafter ställer till det för en mamma och hennes söner i filmen "Mother Land", som börjar spelas in nästa år.
Oscarsvinnaren Halle Berry ger sig på övernaturliga områden med sin nästa filmroll. Skådespelaren är enligt Deadline klar för en thriller med titeln "Mother Land", från skräckfilmsregissören Alexandre Aja, bland annat känd för 2019 års rysare "Crawl". 
 
Handlingen kommer att följa en mamma och hennes tvillingsöner, som i flera år har blivit plågade av onda andar. När dessa krafter dock börjar ifrågasättas av en av sönerna bryts ett band inom familjen, och en kamp om överlevnad dras igång.
 
Ett manus ska redan vara färdigt, men inspelningarna förväntas däremot sätta igång någon gång nästa år. Produktionen backas bland annat av "The Adam Project"-regissören Shawn Levy och hans produktionsbolag 21 Laps, som tidigare har varit med i skapandet av "Stranger Things".
 
Berry har på senare tid kunnat ses i filmer som "John Wick: Chapter 3" och "Moonfall", samt i Netflix sportdrama "Bruised", som dessutom var hennes debut som regissör. Hon är allra närmast aktuell med ytterligare en Netflix-film, sci-fi-äventyret "The Mothership", som får premiär senare detta år.
| 10 maj 2022 19:00 |