Skribent

Mats Karlsson

2 februari 2011 | 12:35

Gordon-Levitt aktuell för "The Dark Knight Rises"

Joseph Gordon-Levitt är i förhandlingar om att återförenas med "Inception"-regissören Christopher Nolan i nya Batman-filmen.

Gordon-Levitt sa redan till Nolan under inspelningen av "Inception" att han gärna ville vara med i "The Dark Knight Rises" och nu kan det bli av, enligt Deadline. Vilken roll Gordon-Levitt i så fall ska spela framgår inte, men det har tidigare ryktats om att skådespelaren skulle spela karaktären The Riddler.

Dessutom så blev fotografen Wally Pfister nyligen intervjuad av BDK Reviews och fick frågan hur Nolan ska kunna toppa "The Dark Knight".

- Jag frågade samma sak. Jag läste manuset för två veckor sedan och han har gjort det igen. Så enkelt är det - han har gjort det igen. Det är ett helt fantastiskt manus. Han håller fortfarande på och redigerar det eftersom det just nu är ett väldigt långt manus, men fantastiskt är det.

När man tog upp frågan om IMAX berättade Pfister att man planerar att spela in så mycket som möjligt i IMAX.

- Vårt mål är att spela in så mycket som möjligt i IMAX som vi bara kan. När det gäller actionscenerna kliar vi oss i huvudet för att se hur vi ska lösa det. Men öppningsscenen kommer att göra er helt hänförda, säger Pfister.

| 2 februari 2011 12:35 |