Serie

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

9 augusti 2023 | 17:45

Checka in det här: Första trailern till "The Continental" - från John Wicks värld

John Wick-prequeln kommer på streaming inom kort. Spana in läckra bilder av hotellet i 70-talets New York.
Har du inte fått nog av John Wicks värld? Nu är det dags att resa bak i tiden, hela 50 år innan Wicks hämndturné för att bekanta oss med en ung Winston Scott (Colin Woodell, spelad av Ian McShane i Wick-filmerna).
 
Serien utspelar sig i ett kriminellt New York på 70-talet och handlingen följer Scott innan han blir ägare för The Continental, som längre fram funktionerar som en tillflyktsort för diverse lönnmördare. Här blir Scott blir tvungen att skydda sig från sitt förflutna och bortglömda fiender. Vi får följa vad som händer fram tills att han blir den välkända hotelldirektören vi känner igen från John Wick-filmerna.
 
Du undrar kanske vem hans fiende är? En karaktär vid namn Cormac, gestaltad av ingen mindre än Mel Gibson. I övriga roller ser vi bland annat Ayomide Adegun som dörrvakten Charon (tidigare spelad av den avlidne Lance Riddick).
 
Se den första trailern här!
 

“The Continental” har premiär den 22 september på Prime Video, med andra avsnittet ute den 29 september och avslutningsvis tredje avsnittet 6 oktober. Tycker du serien är för kort har du även spin-offen “Ballerina” med Ana de Armas och Keanu Reeves att se fram emot under nästa år.
 
Ser du fram emot “The Continental”?
| 9 augusti 2023 17:45 |